Menü Bezárás

Sziasztok! E héten a #GivingTuesday alkalmából egy kedves partnerünk, aki régóta önkénteskedik nálunk kezdeményezett egy adománygyűjtés kampányt arra, hogy be tudjuk fejezni azt a munkát, aminek neki kezdtünk nyáron.

Sziasztok!
E héten a #GivingTuesday alkalmából egy kedves partnerünk, aki régóta önkénteskedik nálunk kezdeményezett egy adománygyűjtés kampányt arra, hogy be tudjuk fejezni azt a munkát, aminek neki kezdtünk nyáron.
Az elmúlt évben egészen elképesztő dolgok történtek nálunk a Dr. Ámbékdar Iskolában. Támogatást kaptunk a University of Chicago International House Davis Projects for Peace programján keresztül, hogy olyan közösségi teret építsünk, amely a sport révén képessé teszi diákjainkat. Csodálatos partnert találtunk KultúrAktív Egyesület-ben, akikkel együtt tudtunk ötletelni és együttműködni abban, hogy hogyan valósíthattuk meg ezeket az apró és közbe hatalmas álmokat. A nyáron nagyon sokat dolgoztunk az iskola kollégiuma mögötti garázsok felújításán, hogy fitneszterekké és zeneteremmé alakítsuk át őket. Sőt, a kollégium mögött van még egy gyönyörű, új burkolt terület is, ahol a diákok most pingpongozhatnak, kosárlabdázhatnak és tollashatnak. Időközben a hátsó udvar is szebbé alakult!
Bár rövid idő alatt sok mindent elértünk, de igazából eddig csak az alapok lerakására, a potenciál kiépítésére volt lehetőségünk. Van még tennivaló, dolgunk, munka. Ha megteheted, támogassátok ezt az adománygyűjtést, hogy be tudjuk fejezni, amit elkezdtünk. Adományaitokkal befejezhetjük az egykori garázsok fitnesztérré alakítását, ahol boksz- vagy táncórák, súlygépek és szobakerékpárok, valamint hangszigetelt zeneterem is helyet kaphat, hogy diákjaink zenei tehetségeiket fejlesszék, vagy egy új hangszert tudjanak tanulni.